![Olasz lakoma - az itáliai konyha kincseiből Olasz lakoma - az itáliai konyha kincseiből](https://www.konyvkalauz.hu/uploads/shop/konyvkalauz.hu/termek/4488657_big.jpg)
Olasz lakoma - az itáliai konyha kincseiből
Cikkszám: 9789635721382
Szerző: VÁNCSA ISTVÁN
Hűségpontok értéke (csak regisztrált vásárlóknak): 140
![](https://konyvkalauz.hu/uploads/shop/konyvkalauz.hu/fajltar/179771.jpg)
7 020 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!
![](/img/ajaxloading01.gif)
![](/img/ajaxloading01.gif)
Összefoglaló:
Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni, hogyan készül Horatius levese, a Három Velence marhapörköltje, a Donizetti-torta, vagy például hogyan olvassuk az Ulyssest. Ahogy a tömény és nagyon markáns ízű, valójában csaknem ihatatlan innivalókat, mondjuk a Friuli-Venezia Giuliából való Amaro Nonini Quintessenziát szokás. Cseppenként. Profi séfeknek, alkalmi főzőcskézőknek és egyszerű irodalomkedvelőknek egyaránt kihagyhatatlan.
ÚJDONSÁGOK - AJÁNLÁSOK NEKED:
Vásárlói vélemények:
![](/img/ajaxloading01.gif)
Kérdések és válaszok:
![](/img/ajaxloading01.gif)