
Mag - modern alap gasztronómia
Cikkszám: 9789638987570
Szerző: VOMBERG, FRIGYES
Hűségpontok értéke (csak regisztrált vásárlóknak): 131

6 550 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!


Összefoglaló:
Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIAA MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben. Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG - ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják
ÚJDONSÁGOK - AJÁNLÁSOK NEKED:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
