Még ennyi ideje van megrendelni az ajándékokat:
Közétkeztetők kézikönyve iv. - iskolai közékeztetés

Közétkeztetők kézikönyve iv. - iskolai közékeztetés

Cikkszám: 9786156337726

Hűségpontok értéke (csak regisztrált vásárlóknak): 156

7 790 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!

Összefoglaló:

„Aki látott már mosolygós és jóllakott gyermeket, az tudja, mennyi öröm rejlik a munkánkban. Gondoljunk arra, hogy a mi gyerekeink is esznek valahol, és az ő elégedett mosolyuk is örömet szerez valakiknek. Ennek szellemében igyekezzünk étlapot tervezni, recepteket kipróbálni és nem utolsósorban ezeket az ételeket megfőzni és tálalni. Tartsunk lépést a változásokkal, az újdonságok adta lehetőségekkel!” A SzerzőkA „Közétkeztetők kézikönyve” sorozat egy rendkívül gyakorlatias, nagyon sok támpontot és szakmai segítséget kínáló gyűjtemény, melynek a jelen (IV.) kötete az iskolás korosztály (6–18 éves) táplálkozását vette górcső alá. Az étel, az átadott tápanyagokon túl, minden életkorban számos szerepet tölt be, azonban a gyermekek számára különösen fontos. Az iskolai menü így jóval több a rendeletben meghatározott grammoknál; egy falat otthon, pár perc kikapcsolódás az órarend rohanó körforgásából. A könyv I. része az elméleti tudnivalókat foglalja össze, melynek szerzője Szűcs Zsuzsanna MSc, dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember. Az I. rész tartalmából: •Az iskoláskorú (6–18 éves) gyermekek fizikai, mentális és pszichoszociális fejlődésének jellegzetességei. •A 6–18 éves gyermekek életmódját, táplálkozási szokásait vizsgáló felmérések ismertetése. •Táplálkozási ajánlások (OKOSTÁNYÉRŽ) bemutatása. •Az iskola, mint az egészségmegőrzés színterének bemutatása a beavatkozási lehetőségek ismertetésével.•A közétkeztetés kihívásai a jelenben és a jövőben.A kötet II. részének szerzője Vígné Sági Katalin, dietetikus, élelmezésvezető. Az általa összeállított receptgyűjteményben 170 recept leírásával, az alapanyagok és a konyhatechnológiai módszerek sokféle használatával igyekszik a mindennapi munkát segíteni a közétkeztetésben dolgozók részére. Véleménye szerint a receptgyűjtemény csak kiindulópont, az ételek készítésekor minden esetben figyelembe kell venni a helyi viszonyokat és adottságokat, majd célszerű saját adatbázist, saját receptgyűjteményt kialakítani. A színes mellékletben szakmai anyagokat és ételfotókat is talál a Tisztelt Olvasó.

ÚJDONSÁGOK - AJÁNLÁSOK NEKED:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Webáruház értékelés

www.konyvkalauz.hu

4.9

Köszönöm a gyors ügyintézést

Haranginé kaszás Irén
Gyömrő

...

Pákozdy Katalin Eleonóra
Budapest

A Webshop szolgáltatása gyors, pontos.
Számomra a nehézséget a megközelítés jelentette. A Google Maps az Etele tértől még egy 20 perces gya...

Bartháné Kuti Éva
Budapest

Jó tapasztalataim voltak. Gördülékeny volt a rendelés, a kiszállítás. Köszönöm szépen!

Molnár Lilla
Polgár

Gyors kiszállítás. Megfelelő tájékoztatás.

Söpteiné Farkas Marianna
Balatonalmádi

Problémamentesen zajlott a vásárlás. Könnyű volt a termék nyomonkövetése.

Fogarasi Barbara
Budapest

Minden a megelégedésemre történt!

Bana Miklós
Budapest

Teljesen elégedett vagyok. Megbízható, gyors, jó kiszolgálás, korrekt : )

Hevesiné Németh Marianna
Zirc
Kosárba

KOSÁRBA HELYEZTED

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbáld újra!