![A cukrászművészet nagykönyve A cukrászművészet nagykönyve](https://www.konyvkalauz.hu/uploads/shop/konyvkalauz.hu/termek/4557882_big.jpg)
A cukrászművészet nagykönyve
Cikkszám: 9789635822355
Szerző: FERRANDI
Hűségpontok értéke (csak regisztrált vásárlóknak): 390
![](https://konyvkalauz.hu/uploads/shop/konyvkalauz.hu/fajltar/179771.jpg)
19 500 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!
![](/img/ajaxloading01.gif)
![](/img/ajaxloading01.gif)
Összefoglaló:
Omlós croissant-ok, leheletnyi vékonyságú krémeslapok, mennyei macaronok és a legjobb francia cukrászmesterek megannyi különlegessége: A cukrászművészet nagykönyvéből a mesterség minden fogását elsajátíthatják a törekvő cukrászok, legyenek akár lelkes műkedvelők, vagy a legjobbaktól tanulni vágyó profik.
ÚJDONSÁGOK - AJÁNLÁSOK NEKED:
Vásárlói vélemények:
![](/img/ajaxloading01.gif)
Kérdések és válaszok:
![](/img/ajaxloading01.gif)